söndag 21 november 2010

Julmarknad

I helgen har jag varit (både lördag och söndag) på Champs-Elysée. Gatan består av två delar. Den halvan närmast Louvren är trädgårdar och stora hus och den halvan närmast Triumfbågen är handelsgatan. Man kan också tillägga att om du går från Louvren till Triumfbågen så är det den vänsta sidan av gatan som man brukar se som den "sanna". Det är där alla dyra butiker ligger och utanför Louis Vuitton brukar det till och med vara kö. Den högra sidan där emot har lite billigare affärer som Esprit och Nam Nam men också kedior som H&M, Zara och Mc Donalds.

Nu är det dock så att det är trädgårdsdelen av gatan som är intressant. Där försegår det nämligen julmarknad nu. Det är som Stortorget i Stockholm men säkert fem eller sex gånger större. Det säljs självklart saker men också mat och gott som bland annat creps och varmt vin. Det är verkligen ett måste om man är här under denna tid på året.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vill ni kommentera men inte logga in? - Klicka "Kommentarer"; Skriv något Längst ner under den rutan ni skriver i står det: "Kommentera som"; Och i rutan står det "Välj profil"; Där väljer ni "Anonymt" - skriv bara i meddelandet vem det är ifrån. Sen klickar ni "Skicka kommentar"; Sen skriver ni in se bokstäver och siffror ni ser. Följ anvisningarna som står så går det fint.