måndag 28 februari 2011

Gross Olympics

Torsdag

Veckan går snabbt och T-shirten blir äckligare och äckligare....
Idag var vi också ut och handlade kläder för kvällen men vi hade också Gross Olympics.
Först ut skulle sex personer dricka så mycket apelsinsaft de kunde - tror att den som drack flest kom upp i 17 innan han kräktes (de andra kräcktes ett par glas innan...). Jag lyckades dock äta en matsked Vegemate (eller vad det nu heter...) först. Har ätit värre men kommer nog inte äta det igen.
Sen var det dags att åka till stan igen där vi och Tommy Moron, hade flash mob. Massor med folk som inte ser ut att känna varandra börjar göra saker. Som på ett ställe så föll alla ihop. Väldigt kul att se folks reaktioner.
På kvällen var det fest på St G's igen. Denna gång var det Bad Taste Ball. Dålig Smak var temat. Jag var till denna fest utklädd till någon ur ett begravningsfölje. Man fick själv tolka om dålig smak var fula kläder eller opassande. Jag valde opassande. Men en kompis Mer, hon hade den perfekta kostymen. Hon var utklädd till white trash, gravid tjej med en metall galge i handen. Fruktansvärt!
Det var i alla fall väldigt kul men väldigt varmt. Som allt annat här då...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vill ni kommentera men inte logga in? - Klicka "Kommentarer"; Skriv något Längst ner under den rutan ni skriver i står det: "Kommentera som"; Och i rutan står det "Välj profil"; Där väljer ni "Anonymt" - skriv bara i meddelandet vem det är ifrån. Sen klickar ni "Skicka kommentar"; Sen skriver ni in se bokstäver och siffror ni ser. Följ anvisningarna som står så går det fint.