måndag 28 februari 2011

Oh when the saints

Onsdag

Idag väcktes vi (efter bara några få timmars sömn) av brandlarmet, blev tillsagda att ta på oss gympaskor och sen var det "Nu ska vi ha löpträning". Klockan var inte ens halv sex på morgonen.
Vi sprang alltså, stannade i några minuter och då var det styrketräning som gällde och sen var det dags att simma några vändor i poolen.
Jag ville döda RA'sarna (de som organiserar O-Week). Jag trodde jag skulle dö, hade som sagt inte sovit så mycket, det var varmt trots den tidiga timmen och det var ett jäkla tempo!
Men vi överlevde - fast när vi i valfri takt fick ta oss hem kastades det vattenballonger och mjölbalonger på oss. Mysigt.
Som kompensation bjöd de på pannkaksfrukost. Gott.
Sen skulle jag iväg till Uni (Universitetet, UWA) på orientering.
Inne i teatern där vi skulle vara var det fullt så vi fick sitta utanför och försöka höra vad de sade från en tv. Så jag hörde inget. Tråkigt var det. Sen blev vi runtvisade lite och det var varmt.
När vi kom tillbaka till St G's blev det destoroligare. Vi fick ansiktsmålningar i rött och vitt och lära oss sånger om St G's. Sen var det nämligen dags för Intercollege race.
Det startades med vattenkrig och St Cat tjejerna hade sönder vår drake! Hämnden har lovats bli ljuv.
Vi van inte rodd tävlingen men vi hade väldigt kul!
Sen var det dags att bli ihopbundna sju och sju och springa runt till olika delar av St G's och göra uppgifter - min grupp vam för vi var först. Ganska mycket tidigare än alla andra också.
Sist men inte minst var det dags för att gå ut till en bar, Cap S (Capten Stirling), där massor med folk från de olika collegerna är på onsdagar. Det var väldigt kul men man kände sig inte så fräsh i sin Freshers T-shirt som vi nu haft på oss sedan i söndagskväll...

OH WHEN THE SAINTS
    - Oh When The Saints
GO MARCHING IN
    - Go Marching In
OH WHEN THE SAINTS GO MARCHING IN
OH HOW I WANT TO BE AT ST GEORGE'S
OH WHEN THE SAINTS GO MARCHING INNNNNNN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vill ni kommentera men inte logga in? - Klicka "Kommentarer"; Skriv något Längst ner under den rutan ni skriver i står det: "Kommentera som"; Och i rutan står det "Välj profil"; Där väljer ni "Anonymt" - skriv bara i meddelandet vem det är ifrån. Sen klickar ni "Skicka kommentar"; Sen skriver ni in se bokstäver och siffror ni ser. Följ anvisningarna som står så går det fint.