måndag 28 februari 2011

Party med återvändarna

Lördag

Idag började andra människor (återvändande) komma tillbaka till St G's så under tiden de flyttade in så åkte vi till Fremantle (Freo). Där gick vi runt och tittade. Älskar Freo, tror för övrigt att jag skrivit om det tidgare. Men det var kul.
När vi kom tillbaka spelade vi teater (händelser som hänt förra året) för återvändarna och senare på kvällen var set Cottege fest. Kvällen började lungt men eskalerade och det blev ett ordentligt drag. Jag hade jätte kul. Alla är så snälla. Inte bara de andra nya utan också återvändrarna hälsar och man kan prata med alla. Trivs verkligen med att bo här. Men festen, och hela veckan blev lite öfr mycket så under söndagen låg jag bara och sov. Gick upp var ute en stund där de hade lite vattenlekar men tog det verkligen lungt. Skönt. Nu börjar det snart på riktigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vill ni kommentera men inte logga in? - Klicka "Kommentarer"; Skriv något Längst ner under den rutan ni skriver i står det: "Kommentera som"; Och i rutan står det "Välj profil"; Där väljer ni "Anonymt" - skriv bara i meddelandet vem det är ifrån. Sen klickar ni "Skicka kommentar"; Sen skriver ni in se bokstäver och siffror ni ser. Följ anvisningarna som står så går det fint.