måndag 28 februari 2011

O-Day

Fredag

Idag har vi varit största delen på Uni. Jag tror inte jag nämnt det men jag gillar verkligen att de på alla cermonier säger i några meningar (och ofta har en representant) om hur tacksamma de är att de får vara på Aborginenrnas land.
Sen gick vi runt och runt och runt och kollade på olika organisationer som finns på Uni. Gick med i vissa, stog och pratade med andra för att de hade vatten.
Sen var det dags för formell middag på St G's. En gäst var där och berättade om sin tid på St G's (för 40 år sen). Om hur han försökt hjälpa en rysk man att stanna i Perth istället för att tvångs skickas tillbaka till Sovjet.
Efter middag (väldigt god) så åkte vi och spelade lawn bowls. Det var som en blandning mellan Boule och Bowling. Ganska tråkigt. Tydligen hade killen i baren själv varit packad förra året så han hade hittat på egna priser och det hade varit lyckat men i år var det ganska tråkigt.
Men ändå ganska skönt att kunna åka hem tidigt och sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vill ni kommentera men inte logga in? - Klicka "Kommentarer"; Skriv något Längst ner under den rutan ni skriver i står det: "Kommentera som"; Och i rutan står det "Välj profil"; Där väljer ni "Anonymt" - skriv bara i meddelandet vem det är ifrån. Sen klickar ni "Skicka kommentar"; Sen skriver ni in se bokstäver och siffror ni ser. Följ anvisningarna som står så går det fint.